ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Απεβίωσε η Επιθεωρήτρια Μαθηματικών Ευτυχία Χριστοδούλου-Καλλεπίτη

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Κυπριακής Μαθηματικής Εταιρείας, εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για τον πρόωρο και αδόκητο θάνατο της αγαπητής συναδέλφου Μαθηματικού Ευτυχίας Καλλεπίτη. 

Η Ευτυχία Καλλεπίτη, μέλος της Κυπριακής Μαθηματικής Εταιρείας, υπηρέτησε την Παιδεία της Κύπρου ως καθηγήτρια Μαθηματικών και ως Διευθύντρια του Γυμνασίου Φανερωμένης Λευκωσίας πριν την προαγωγή της σε Επιθεωρήτρια Μαθηματικών. Έχαιρε ιδιαίτερης εκτίμησης ανάμεσα στον καθηγητικό κόσμο. Συμμετείχε ενεργά και υποστήριζε το έργο και τις δραστηριότητες της Κυπριακής Μαθηματικής Εταιρείας, εντός και εκτός της Κύπρου, για την προώθηση της Μαθηματικής Παιδείας και Επιστήμης. 

Η κηδεία της θα τελεστεί αύριο Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016, η ώρα 4 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα στη Μακεδονίτισσα, Λευκωσία. Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια από τις 3:00μ.μ. στην εκκλησία. 

Αντί στεφάνων εισφορές θα γίνονται για τον Σύνδεσμο Καρκινοπαθών και Φίλων, τον Ερυθρό Σταυρό και το Χριστιανικό Σύνδεσμο Γυναικών Αγίου Παντελεήμονα. 

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της. Αιωνία της η μνήμη. 

 

Κυπριακή Μαθηματική Εταιρεία

Νέα

Χορηγοί και Συνεργάτες

Πόροι