ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ STEAM ΔΗΜΟΥ ΠΑΦΟΥ-ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ

Ο Δήμος Πάφου καλεί τους μαθητές των Γυμνασίων/Λυκείων της δημαρχούμενης περιοχής να διεκδικήσουν την τελευταία κενή θέση για τα μαθήματα STEAM (Eπιστήμη – Τεχνολογία – Μηχανική – Τέχνες – Μαθηματικά) - επίπεδο μέσης εκπαίδευσης ΜΟΝΟ- που διοργανώνει σε συνεργασία με την Κυπριακή Μαθηματική Εταιρεία και την υποστήριξη της εκπαιδευτικής εταιρείας Engino.

Τα εργαστήρια έχουν ξεκινήσει από την 28/11/2018 και θα διεξάγονται κάθε Τετάρτη στις 3.30 – 5.30 για μαθητές Γυμνασίου/Λυκείου στο Α’ Λύκειο Εθνάρχη Μακαρίου Γ’. Θα πραγματοποιηθούν συνολικά 20 εργαστήρια. Επιπλέον στους μαθητές παρέχεται ελαφρύ γεύμα και νερό πριν από την έναρξη των εργαστηρίων, ενώ σημειώνεται ότι ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων καθορίζεται στα 15 άτομα.

Η επιλογή του μαθητή ή της μαθήτριας θα γίνει σε συνεργασία με την Κυπριακή Μαθηματική Εταιρεία και των συνεργατών της, βάση των διακρίσεών του/της σε σχετικούς με το αντικείμενο των εργαστηρίων επαρχιακούς, παγκύπριους ή/και διεθνείς διαγωνισμούς.

Σχετικές αιτήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα του Δήμου Πάφου www.pafos.org.cy και της Κυπριακής Μαθηματικής Εταιρείας (βρείτε την αίτηση πιο κάτω).

Οι αιτήσεις υποβάλλονται εντύπως ή ηλεκτρονικά. Τελευταία ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Το κόστος διοργάνωσης καλύπτει εξ’ ολοκλήρου ο Δήμος Πάφου.

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ STEAM ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ/ΛΥΚΕΙΟΥ (word file) 

Νέα

Χορηγοί και Συνεργάτες

Πόροι