ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ "ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ STEAME" 2024

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ "ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ STEAME" 2024

Για Ε΄ και Στ΄ τάξη Δημοτικού, Α΄, Β΄, Γ΄ τάξη Γυμνασίου και Α΄ τάξη Λυκείου

* Πρώτη προθεσμία δήλωσης συμμετοχής είναι η Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024.  

Η Κυπριακή Μαθηματική Εταιρεία ανακοινώνει την οργάνωση του Καλοκαιρινού Σχολείου «Μαθηματικά και STEAME» 2024 στο ξενοδοχείο «ΡΟΔΟΝ» στον Αγρό.

Το Καλοκαιρινό Σχολείο «Μαθηματικά και STEAME» 2024 θα λειτουργήσει σε τρεις φάσεις για όλους τους/τις μαθητές/τριες όλων των επιπέδων:

  • 1η Εβδομάδα: 1 - 6 Ιουλίου 2024, δικαίωμα συμμετοχής σε μαθητές/τριες από Ε΄ Δημοτικού μέχρι Α΄ Λυκείου
  • 2η Εβδομάδα: 8 - 13 Ιουλίου 2024, δικαίωμα συμμετοχής σε μαθητές/τριες από Ε΄ Δημοτικού μέχρι Α΄ Λυκείου
  • 3η Εβδομάδα: 15 - 20 Ιουλίου 2024, δικαίωμα συμμετοχής σε μαθητές/τριες από Ε΄ Δημοτικού μέχρι Α΄ Λυκείου

Οι μαθητές/τριες θα διαμένουν στο ξενοδοχείο «ΡΟΔΟΝ» στον Αγρό και τα μαθήματα, με βάση το πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί, θα γίνονται στο Απεήτειο Γυμνάσιο Αγρού και στους χώρους του ξενοδοχείου.

Διαδικασία υποβολής δήλωσης συμμετοχής:

  1. Για τους/τις μαθητές και μαθήτριες της Ε΄ και Στ΄ Δημοτικού, που επιθυμούν να συμμετέχουν στο Καλοκαιρινό Σχολείο «Μαθηματικά και STEAME» 2024, θα πρέπει να συμπληρωθεί η Ηλεκτρονική Δήλωση Συμμετοχής πατώντας ΕΔΩ.
  2. Για τους/τις μαθητές και μαθήτριες της Α΄ Γυμνασίου μέχρι Α΄ Λυκείου, που επιθυμούν να συμμετέχουν στο Καλοκαιρινό Σχολείο «Μαθηματικά και STEAME» 2024, θα πρέπει να συμπληρωθεί η Ηλεκτρονική Δήλωση Συμμετοχής πατώντας ΕΔΩ.
  3. Θα δοθεί προτεραιότητα στους/στις μαθητές/τριες που συμμετείχαν στον Επαρχιακό Διαγωνισμό Μαθηματικών 2023-24 ή στην 25η Κυπριακή Μαθηματική Ολυμπιάδα 2024, και στους μαθητές που διακρίθηκαν στην 24η Κυπριακή Μαθηματική Ολυμπιάδα 2023.
  4. Κριτήριο επίσης για την έγκριση των μαθητών και μαθητριών της Α΄ Γυμνασίου μέχρι Α΄ Λυκείου, είναι ο βαθμός επίδοσής τους στο μάθημα των Μαθηματικών. Μαζί με την ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να επισυναφθεί και το δελτίο προόδου (ενδεικτικό βαθμών) του 1ου τετραμήνου.
  5. ΟΛΟΙ οι μαθητές και μαθήτριες που θα δηλώσουν συμμετοχή στο Καλοκαιρινό Σχολείο «Μαθηματικά και STEAME» 2024, θα πρέπει να υποβάλουν μαζί με τη δήλωση συμμετοχής τους και το υπογεγραμμένο έντυπο «Υπεύθυνης Δήλωσης Κηδεμόνα» που βρίσκεται πιο κάτω.

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΟΝΕΑ-ΚΗΔΕΜΟΝΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΟΝΕΑ-ΚΗΔΕΜΟΝΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ

 

* Πρώτη προθεσμία δήλωσης συμμετοχής είναι η Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024.  

Μετά τη λήξη της προθεσμίας δήλωσης συμμετοχής, όσοι μαθητές και μαθήτριες εγκριθούν για συμμετοχή στο Καλοκαιρινό Σχολείο «Μαθηματικά και STEAME» 2024, θα ενημερωθούν για να κρατήσουν τη θέση τους στη συγκεκριμένη εβδομάδα πληρώνοντας το ανάλογο ποσό για κράτηση της θέσης.

Θα τους καλέσουμε επίσης να δηλώσουν τα άτομα με τα οποία επιθυμούν να είναι μαζί στο ίδιο δωμάτιο, με βάση τις προτεινόμενες επιλογές που δίνουμε για τη διαμονή τους. Το δωμάτιο των μαθητών/τριων που θα μένουν μαζί θα πρέπει να είναι συμφωνημένο με εγκρίσεις από όλους τους γονείς των μαθητών/τριων.

Κόστος εγγραφής ανά μαθητή/τρια:

  • ΔΙΚΛΙΝΟ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ - € 350  ανά μαθητή/τρια
  • ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ - € 320  ανά μαθητή/τρια
  • ΤΕΤΡΑΚΛΙΝΟ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ - € 320 ανά μαθητή/τρια
  • Εγγραφή στο ΚΜΣ 2024 χωρίς διαμονή και χωρίς φαγητό - € 120 ανά μαθητή/τρια
  • Εγγραφή στο ΚΜΣ 2024 χωρίς διαμονή αλλά με φαγητό - € 200 ανά μαθητή/τρια

* Εάν τυχόν ανακοινωθούν επιπλέον τουριστικές φορολογίες από το κράτος, αυτές θα πληρωθούν από τους/τις συμμετέχοντες/ουσες στην υποδοχή του ξενοδοχείου.

 

Το κόστος εγγραφής περιλαμβάνει:

– Full Board (πρόγευμα, γεύμα και δείπνο μαζί με νερό. Επιπλέον επισιτιστικά, όπως αναψυκτικά, σνακ ή επιπρόσθετα γεύματα, δεν συμπεριλαμβάνονται)

– Ασφάλεια για μαθητές που συμμετέχουν στην κατασκήνωση

– Υλικό

– Wi-fi

– Διπλώματα

Μεταφορές των μαθητών από και προς τα ξενοδοχεία δεν καλύπτονται και δεν προσφέρονται

Όσοι μαθητές και μαθήτριες επιλεγούν να συμμετάσχουν στο Καλοκαιρινό Σχολείο «Μαθηματικά και STEAME» 2024, θα πρέπει να παρουσιάσουν ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ κατά την προσέλευση τους στο Ξενοδοχείο «ΡΟΔΟΝ» στον Αγρό. 

 

ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Με την ενημέρωση των μαθητών/τριων ότι έχουν εγκριθεί για συμμετοχή στο Καλοκαιρινό Σχολείο «Μαθηματικά και STEAME» 2024, θα δοθούν και οι απαραίτητες οδηγίες και τρόποι για την πληρωμή του κόστους εγγραφής.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ "ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ STEAME" 2024

Από το Διοικητικό Συμβούλιο

Νέα

Χορηγοί και Συνεργάτες

Πόροι