18ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ

18ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ

24 – 26 Φεβρουαρίου 2023

Ξενοδοχείο "ALIATHON", Πάφος

Υπό την αιγίδα του Δημάρχου Πάφου, κύριου Φαίδωνα Φαίδωνος 

Σας πληροφορούμε ότι το 18ο  Παγκύπριο Μαθητικό Συνέδριο για τα Μαθηματικά μαζί με το 24ο Παγκύπριο Συνέδριο Μαθηματικής Παιδείας και Επιστήμης και τους διαγωνισμούς MATHFactor Cyprus 2023, MATHeatre Cyprus 2023, SCIENCE-Factor Cyprus 2023 και SCIENCE-Theatre Cyprus 2023, θα πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείο "ALIATHON», στην Πάφο, από τις 24 μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου 2023. Τα Συνέδρια τελούν υπό την αιγίδα του Δημάρχου Πάφου, κύριου Φαίδωνα Φαίδωνος. 

Μαθητές  Γυμνασίου και Λυκείου μπορούν να παρουσιάσουν πρωτότυπες εργασίες αφού δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή, νοουμένου ότι η πρότασή τους γίνει αποδεχτή. Η συμμετοχή είναι ανοικτή και για μαθητές ΣΤ΄ Δημοτικού.

Οι παρουσιάσεις των μαθητών μπορούν να γίνουν σε μορφή:

  1. Τύπου Α: Παρουσίαση εργασίας σε αίθουσα  (15 λεπτά χρόνος),
  2. Τύπου Β: Παρουσίαση ΑΦΙΣΑΣ (poster presentation) (περίοδος επισκέψεων 90 λεπτά).

Προθεσμία για την υποβολή των τίτλων εργασιών των 15 λεπτών μαζί με την περίληψη ή για υποβολή παρουσίασης σε αφίσα, είναι η Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2023. 

Λεπτομέρειες για την ετοιμασία του κειμένου της εργασίας των 15 λεπτών ή για την ετοιμασία παρουσίασης σε αφίσα, μπορείτε να βρείτε πιο κάτω.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει επίσης εργαστήρια (workshops) και συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης, σε θέματα που ενδιαφέρουν τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς. Στη διάρκεια των εργαστηρίων και των συζητήσεων, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί αναμένεται να έχουν ενεργό συμμετοχή.

Στο πλαίσιο του Παγκύπριου Μαθητικού Συνεδρίου για τα Μαθηματικά, θα πραγματοποιηθούν και οι διαγωνισμοί MATHFactor Cyprus 2023, MATHeatre Cyprus 2023, SCIENCE-Factor Cyprus 2023 και SCIENCE-Theatre Cyprus 2023. Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής για τους διαγωνισμούς μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της ΚΥΜΕ, www.cms.org.cy.

*Το κόστος συμμετοχής των μαθητών στο Συνέδριο είναι €20 το άτομο.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΥΠΟΥ Α

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΥΠΟΥ Β

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ALIATHON", ΠΑΦΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ - Στο σημείο "Ειδικός κωδικός" ή "Booking code" συμπληρώστε τον κωδικό "ΜΑΤΗ23" για να κάνετε την κράτησή σας με τις ειδικές τιμές που προσφέρει το ξενοδοχείο για το Παγκύπριο Συνέδριο Μαθηματικών. 

Για βοήθεια με την κράτηση σας στο ξενοδοχείο μπορείτε να δείτε τις ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ 

*Για ηλεκτρονική πληρωμή συμμετοχής στο 18ο Παγκύπριο Μαθητικό Συνέδριο μέσω JCC πατήστε ΕΔΩ 

 

Νέα

Χορηγοί και Συνεργάτες

Πόροι