21η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 2020

15 Μαΐου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (ΚΥΜΕ)

21η Κυπριακή Μαθηματική Ολυμπιάδα 2020

Η Κυπριακή Μαθηματική Εταιρεία ανακοινώνει ότι, επιτρέποντος των εξελίξεων, η 21η Κυπριακή Μαθηματική Ολυμπιάδα θα οργανωθεί τμηματικά και δια ζώσης στις 27 και 28 Ιουνίου 2020. Η ακριβής ημέρα και ώρα που θα οργανωθεί για κάθε τάξη, από Γ’ Δημοτικού έως Γ’ Λυκείου, θα ανακοινωθεί εντός Ιουνίου, λαμβάνοντας υπόψη τους κανόνες αποστάσεων και υγιεινής στους χώρους διεξαγωγής.

Μαθητές που δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή λόγω των περιορισμών του covid-19, θα μπορούν να το κάνουν μέχρι και τις 31 Μαΐου 2020, μόνο διαδικτυακά (εγγραφή και πληρωμή μέσω JCC smart).

Υπενθυμίζουμε ότι θα λειτουργήσουν εξεταστικά κέντρα σε όλες τις επαρχίες. Τα δοκίμια είναι τύπου πολλαπλής επιλογής και είναι διατυπωμένα τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά. Τα δοκίμια των προηγούμενων Κυπριακών Μαθηματικών Ολυμπιάδων βρίσκονται στην ιστοσελίδα της ΚΥ.Μ.Ε.

Δικαίωμα συμμετοχής στην 21η Κυπριακή Μαθηματική Ολυμπιάδα έχουν μαθητές από Γ' Τάξη Δημοτικού έως Γ' Τάξη Λυκείου. Η εγγραφή για κάθε μαθητή είναι 12 ευρώ.

* Η δήλωση κινητού τηλεφώνου στη δήλωση συμμετοχής εξ' υπακούει συμφωνία ώστε να σταλούν τα αποτελέσματα, σε περίπτωση διάκρισης, με sms. Τα στοιχεία των μαθητών θα χρησιμοποιηθούν μόνο για το σκοπό του διαγωνισμού και για ανακοίνωση συμμετοχής ή/και σε περίπτωση διάκρισης. Παρακαλώ μελετήστε την πολιτική προσωπικών δεδομένων της Κυπριακής Μαθηματικής Εταιρείας στην ιστοσελίδα www.cms.org.cy.

 

Ηλεκτρονική εγγραφή

Η ηλεκτρονική εγγραφή γίνεται μέσω της JCC smart.

Η πληρωμή των 12 ευρώ γίνεται με τη χρήση πιστωτικής κάρτας. (νέα προθεσμία εγγραφών μέχρι 31 Μαΐου 2020)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Πριν προχωρήσετε με την ηλεκτρονική εγγραφή πρέπει να βρείτε τον κωδικό του σχολείου στο οποίο φοιτά ο μαθητής ή η μαθήτρια. 

** Για να βρείτε τους κωδικούς των σχολείων που θα χρειαστείτε για την ηλεκτρονική αίτηση πατήστε ΕΔΩ

Για να προχωρήσετε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική εγγραφή πατήστε ΕΔΩ

 

ΒΙΒΛΙΟ-ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ

ΒΙΒΛΙΑ-ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΓΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟ

 

 

Νέα

Χορηγοί και Συνεργάτες

Πόροι