23ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ

23ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ  ΣΥΝΕΔΡΙΟ 

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ και ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ

(Υβριδική Εκδήλωση)

07 – 09 Μαΐου 2021

Ξενοδοχείο "ΡΟΔΟΝ", Αγρός, Λεμεσός

 

Σας πληροφορούμε ότι το 23ο  Παγκύπριο Συνέδριο Μαθηματικής Παιδείας και Επιστήμης μαζί με το 17ο Παγκύπριο Μαθητικό Συνέδριο για τα Μαθηματικά και τους διαγωνισμούς MATHFactor Cyprus 2021 και SCIENCE-Factor Cyprus 2021 θα πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείο «ΡΟΔΟΝ», στον Αγρό, Λεμεσός, από τις 7 μέχρι τις 9 Μαΐου 2021.

Το θέμα του συνεδρίου είναι Μαθηματική Παιδεία και Επιστήμη σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, Δημοτική, Μέση και Τριτοβάθμια. Το συνέδριο οργανώνεται από την Κυπριακή Μαθηματική Εταιρεία σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, το Ίδρυμα ΘΑΛΗΣ, το Σύνδεσμο Μαθηματικών Κύπρου, και την Κυπριακή Αστροναυτική Εταιρεία.

Το Συνέδριο αποτελείται από τέσσερα παράλληλα Συμπόσια, Συμπόσιο Μαθηματικής Παιδείας, Συμπόσιο Μαθηματικής Επιστήμης,  Συμπόσιο Αστροναυτικής και Διαστήματος και Μαθητικό Συνέδριο για τους Μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου με παρουσιάσεις εργασιών και παρουσιάσεις αφίσας (Poster Presentations). Για το Μαθητικό Συνέδριο κυκλοφορεί ξεχωριστή ανακοίνωση. 

Οι παρουσιάσεις και η παρακολούθηση του Συνεδρίου μπορούν να γίνουν δια ζώσης ή διαδικτυακά.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει επίσης εργαστήρια (workshops) και συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης, σε θέματα που ενδιαφέρουν τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.

Εισηγήσεις με πλήρη κείμενα γίνονται δεκτές μέχρι 16 Απριλίου 2021, με προπληρωμένη εγγραφή. H εγγραφή μπορεί να προπληρωθεί, είτε απευθείας στα γραφεία της ΚΥΜΕ, είτε ηλεκτρονικά μέσω της JCC, είτε με κατάθεση σε τράπεζα. (Για κατάθεση στην Τράπεζα παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με e-mail στο cms@cms.org.cy για να εκδοθεί σχετικό τιμολόγιο)

Οι εισηγήσεις θα τύχουν αξιολόγησης και πρέπει να είναι διάρκειας 15 λεπτών η καθεμιά και μπορούν να είναι σε θέματα ερευνητικού περιεχομένου στον ευρύτερο τομέα της Μαθηματικής Παιδείας και Επιστήμης. Νέες εξελίξεις με θέματα σε καθαρά και εφαρμοσμένα Μαθηματικά, Στατιστική και θέματα Αστροναυτικής και Διαστήματος είναι ευπρόσδεκτα. Λεπτομέρειες για την ετοιμασία του κειμένου μπορείτε να βρείτε στην ανακοίνωση του Συνεδρίου πιο κάτω.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΕΝΤΥΠΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ΡΟΔΟΝ", ΑΓΡΟΣ, ΛΕΜΕΣΟΣ

- Έντυπο Κράτησης για ΕΝΑ βράδυ 

- Έντυπο Κράτησης για ΔΥΟ βράδια (Επιχορηγημένες Τιμές για διαμονή για δύο βράδια μόνο. Για εξασφάλιση της ειδικής τιμής για δύο βράδια χρειάζεται να κατατεθεί στην υποδοχή αντίγραφο συνήθους λογαριασμού (τηλεφώνου, ηλεκτρισμού κ.α.) για πιστοποίηση κατοίκου Κύπρου, όπως προνοείται από το Υφυπουργείο Τουρισμού που επιδοτεί τις τιμές)

Τέλη Εγγραφής συνέδρου:

Α) €20 για μέλη της ΚΥΜΕ (τακτικά ή έκτακτα) που είναι «ταμιακά εντάξει», έχουν πληρωμένες τις συνδρομές του 2020 και 2021

Β) €30 για μη μέλη της ΚΥΜΕ ή για μέλη που δεν έχουν εξοφλημένη τη συνδρομή τους για τα έτη 2019 και 2020.

Γ) €20 για τους μαθητές σχολείων.

*Για ηλεκτρονική πληρωμή μέσω JCC πατήστε ΕΔΩ 

** Κατά τη διάρκεια του Παγκύπριου Συνεδρίου Μαθηματικής Παιδείας και Επιστήμης θα τηρούνται όλα τα απαραίτητα Πρωτόκολλα Ασφάλειας και Υγείας.

Νέα

Χορηγοί και Συνεργάτες

Πόροι