ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 33ο ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ 2023

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ 2023

Για Ε΄ και Στ΄ τάξη Δημοτικού, Α΄, Β΄, Γ΄ τάξη Γυμνασίου και Α΄ τάξη Λυκείου

*ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

Η Κυπριακή Μαθηματική Εταιρεία ανακοινώνει την οργάνωση του 33ου Καλοκαιρινού Μαθηματικού Σχολείου στο ξενοδοχείο «ΡΟΔΟΝ» στον Αγρό. Θα ληφθούν υπόψη τυχόν κανόνες ασφάλειας και υγείας που θα ισχύουν την περίοδο διεξαγωγής του Καλοκαιρινού Μαθηματικού Σχολείου, όπως αυτές καθορίζονται από τις αρμόδιες αρχές.

Το 33ο Καλοκαιρινό Μαθηματικό Σχολείο θα λειτουργήσει φέτος σε τρεις φάσεις:

  • Από 3 - 8 Ιουλίου 2023, ΜΟΝΟ για μαθητές της Ε΄ και Στ΄ τάξης Δημοτικού  και Α΄ Γυμνασίου.
  • Από 10 - 15 Ιουλίου 2023, για μαθητές της Α΄, Β΄, Γ΄ Γυμνασίου και Α΄ Λυκείου.
  • Από 17 - 22 Ιουλίου 2023, για μαθητές της Α΄, Β΄, Γ΄ Γυμνασίου και Α΄ Λυκείου.

Οι μαθητές θα διαμένουν στο ξενοδοχείο «ΡΟΔΟΝ» στον Αγρό και τα μαθήματα (τρεις περίοδοι την ημέρα) θα γίνονται κυρίως στους χώρους του ξενοδοχείου.

Διαδικασία υποβολής δήλωσης συμμετοχής:

  1. Για τους/τις μαθητές και μαθήτριες της Ε΄ και Στ΄ Δημοτικού, που επιθυμούν να συμμετέχουν στο 33ο Καλοκαιρινό Μαθηματικό Σχολείο 2023, θα πρέπει να συμπληρωθεί η Ηλεκτρονική Δήλωση Συμμετοχής πατώντας ΕΔΩ.
  2. Για τους/τις μαθητές και μαθήτριες της Α΄ Γυμνασίου, που επιθυμούν να συμμετέχουν στο 33ο Καλοκαιρινό Μαθηματικό Σχολείο 2023, θα πρέπει να συμπληρωθεί η Ηλεκτρονική Δήλωση Συμμετοχής πατώντας ΕΔΩ.
  3. Για τους/τις μαθητές και μαθήτριες της Β΄ Γυμνασίου μέχρι Α΄ Λυκείου, που επιθυμούν να συμμετέχουν στο 33ο Καλοκαιρινό Μαθηματικό Σχολείο 2023, θα πρέπει να συμπληρωθεί η Ηλεκτρονική Δήλωση Συμμετοχής πατώντας ΕΔΩ.
  4. Κριτήριο για την έγκριση των μαθητών και μαθητριών της Α΄ Γυμνασίου μέχρι Α΄ Λυκείου, είναι ο βαθμός επίδοσής τους στο μάθημα των Μαθηματικών. Μαζί με την ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να επισυναφθεί και το δελτίο προόδου (ενδεικτικό βαθμών) του 1ου τετραμήνου.
  5. ΟΛΟΙ οι μαθητές και μαθήτριες που θα δηλώσουν συμμετοχή στο 33ο Καλοκαιρινό Μαθηματικό Σχολείο, θα πρέπει να υποβάλουν μαζί με τη δήλωση συμμετοχής τους και το υπογεγραμμένο έντυπο «Υπεύθυνης Δήλωσης Κηδεμόνα» που βρίσκεται πιο κάτω.

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΟΝΕΑ-ΚΗΔΕΜΟΝΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΟΝΕΑ-ΚΗΔΕΜΟΝΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ

* Παράταση προθεσμίας δήλωσης συμμετοχής μέχρι το Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023.   

Μετά τη λήξη της προθεσμίας δήλωσης συμμετοχής, όσοι μαθητές και μαθήτριες εγκριθούν για συμμετοχή στο 33ο Καλοκαιρινό Μαθηματικό Σχολείο 2023, θα ενημερωθούν για να κρατήσουν τη θέση τους στη συγκεκριμένη εβδομάδα πληρώνοντας το ανάλογο ποσό για κράτηση της θέσης.

Θα τους καλέσουμε επίσης να δηλώσουν τα άτομα με τα οποία επιθυμούν να είναι μαζί στο ίδιο δωμάτιο, με βάση τις προτεινόμενες επιλογές που δίνουμε για τη διαμονή τους. Το δωμάτιο των μαθητών/τριων που θα μένουν μαζί θα πρέπει να είναι συμφωνημένο με εγκρίσεις από όλους τους γονείς των μαθητών/τριων.

Κόστος εγγραφής ανά μαθητή:

  • ΔΙΚΛΙΝΟ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ - € 340  ανά μαθητή/τρια
  • ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ - € 310  ανά μαθητή/τρια
  • ΤΕΤΡΑΚΛΙΝΟ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ - € 310 ανά μαθητή/τρια
  • Εγγραφή στο ΚΜΣ 2023 χωρίς διαμονή και χωρίς φαγητό - € 120 ανά μαθητή/τρια
  • Εγγραφή στο ΚΜΣ 2023 χωρίς διαμονή αλλά με φαγητό - € 180 ανά μαθητή/τρια

Το κόστος εγγραφής περιλαμβάνει:

– Full Board (πρόγευμα, γεύμα και δείπνο μαζί με νερό. Επιπλέον επισιτιστικά, όπως αναψυκτικά, σνακ ή επιπρόσθετα γεύματα, δεν συμπεριλαμβάνονται)

– Ασφάλεια για μαθητές που συμμετέχουν στην κατασκήνωση

– Υλικό

– Wi-fi

– Διπλώματα

Μεταφορές των μαθητών από και προς τα ξενοδοχεία δεν καλύπτονται και δεν προσφέρονται

Όσοι μαθητές και μαθήτριες επιλεγούν να συμμετάσχουν στο 33ο  Καλοκαιρινό Μαθηματικό Σχολείο, θα πρέπει να παρουσιάσουν ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ και ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΒΑΘΜΩΝ από το σχολείο, κατά την προσέλευση τους στο Ξενοδοχείο ΡΟΔΟΝ στον Αγρό. 

 

ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Με την ενημέρωση των μαθητών/τριων ότι έχουν εγκριθεί για συμμετοχή στο 33ο Καλοκαιρινό Μαθηματικό Σχολείο, θα δοθούν και οι απαραίτητες οδηγίες και τρόποι για την πληρωμή του κόστους εγγραφής.

 

** Όλες οι δραστηριότητες του 33ου Καλοκαιρινού Μαθηματικού Σχολείου θα πραγματοποιηθούν λαμβάνοντας υπόψη και εφαρμόζοντας τους κανόνες ασφάλειας και υγείας που θα ισχύουν την περίοδο αυτή, όπως αυτές ανακοινώνονται από τις Αρμόδιες Υπηρεσίες του Κράτους.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ 2023

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΟ 33ο ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ 

 

Από το Διοικητικό Συμβούλιο

Νέα

Χορηγοί και Συνεργάτες

Πόροι