ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 2023

17 Φεβρουαρίου 2023

Η Κυπριακή Μαθηματική Εταιρεία, μετά την ολοκλήρωση των αξιολογήσεων των άρθρων που υποβλήθηκαν για τον διαγωνισμό συγγραφής δημοσιογραφικού άρθρου φιλοσοφικού προβληματισμού και έκφρασης ιδεών με θέμα: «Ο Ρόλος των Μαθηματικών στην Επιχειρηματικότητα», ανακοινώνει τους μαθητές/συγγραφείς που προκρίνονται στον ζωντανό τελικό. Ο κατάλογος ονομάτων παρουσιάζεται με αλφαβητική σειρά.

Οι φιναλίστ καλούνται να παρουσιάσουν και να υποστηρίξουν προφορικά το άρθρο τους και τις θέσεις τους και να απαντήσουν σε ερωτήσεις της επιτροπής κριτών. Ο κάθε μαθητής θα παρουσιάσει προφορικά, χωρίς σημειώσεις, τα κύρια σημεία του άρθρου του/της σε χρόνο 3-4 λεπτά.

Η τελική φάση του διαγωνισμού έχει προγραμματιστεί στο πλαίσιο του 18ου Παγκύπριου Μαθητικού Συνεδρίου για τα Μαθηματικά, την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023, από τις 17:00 μέχρι τις 19:30, στο Multifunctional Conference Centre στο Ξενοδοχείο «ALIATHON» στην Πάφο, αίθουσα «ADONIS» (επίπεδο +1).

Τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν μετά τη λήξη της διαδικασίας.

*Όλοι οι διαγωνιζόμενοι που θα παρευρεθούν στην Τελική Φάση του διαγωνισμού, παρακαλούμε όπως μας ενημερώσουν γραπτώς με email στο cms@cms.org.cy μέχρι την Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε ποιοί μαθητές/συγγραφείς έχουν προκριθεί στην τελική φάση. 

Τα βραβεία είναι:

(α)  1ο  Βραβείο:  Δίπλωμα επιτυχίας, Ειδική Πλακέτα και Tablet

(β)  2ο  Βραβείο:  Δίπλωμα επιτυχίας, Ειδική Πλακέτα

(γ)  3ο  Βραβείο:  Δίπλωμα επιτυχίας

Περισσότερες πληροφορίες για το Διαγωνισμό και τους Όρους και Κανονισμούς μπορείτε να βρείτε πατώντας ΕΔΩ

Νέα

Χορηγοί και Συνεργάτες

Πόροι