ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 2021

7 Μαΐου 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Κυπριακή Μαθηματική Εταιρεία, μετά την ολοκλήρωση των αξιολογήσεων των άρθρων που υποβλήθηκαν για το διαγωνισμό συγγραφής δημοσιογραφικού άρθρου φιλοσοφικού προβληματισμού και έκφρασης ιδεών με θέμα: «Τα Μαθηματικά στις Οικονομικές Επιστήμες», ανακοινώνει τους έξι μαθητές/συγγραφείς για Γυμνάσιο και τους έξι μαθητές/συγγραφείς για Λύκειο που προκρίνονται στον ζωντανό τελικό. Ο κατάλογος ονομάτων παρουσιάζεται με αλφαβητική σειρά.

Οι φιναλίστ κάθε επιπέδου καλούνται να παρουσιάσουν και να υποστηρίξουν προφορικά το άρθρο τους και τις θέσεις τους και να απαντήσουν σε ερωτήσεις της επιτροπής κριτών. Ο κάθε μαθητής θα παρουσιάσει προφορικά χωρίς σημειώσεις τα κύρια σημεία του άρθρου του/της σε χρόνο 3-4 λεπτά. Τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν με τη λήξη της διαδικασίας.

Ο χώρος και η ώρα για την τελική φάση του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν αργότερα, ανάλογα με τις επιδημιολογικές εξελίξεις. Η σχετική διαδικασία θα είναι ανοικτή για το κοινό και θα ακολουθηθούν όλα τα Πρωτόκολλα Ασφάλειας και Υγείας που θα ισχύουν τη δεδομένη στιγμή.

Σημειώνεται ότι είχαν υποβληθεί συνολικά 24 άρθρα. 

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε ποιοί μαθητές/συγγραφείς, ανά επίπεδο, έχουν προκριθεί στην τελική φάση. 

Νέα

Χορηγοί και Συνεργάτες

Πόροι