ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΥΜΕ

Προκήρυξη Μαθητικού Διαγωνισμού σχεδιασμού λογότυπου

για μαθητές/τριες Λυκείων και Τεχνικών Σχολών

H Kυπριακή Μαθηματική Εταιρεία (ΚΥ.Μ.Ε) στο πλαίσιο των εορτασμών της για τα 40 χρόνια από την ίδρυσή της, ανάμεσα στις άλλες δράσεις της, προκηρύσσει μαθητικό διαγωνισμό δημιουργίας λογότυπου με θέμα:

«ΚΥ.Μ.Ε 40 χρόνια παρουσίας και προσφοράς στη Μαθηματική Επιστήμη»

Στον Διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν μαθητές/μαθήτριες Λυκειακού Κύκλου Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης των Δημοσίων και Ιδιωτικών Σχολείων της Κύπρου.

Για κάθε έργο θα πρέπει να υπάρχει μόνο ένας δημιουργός. Κάθε μαθητής/τρια μπορεί να υποβάλει περισσότερα από ένα έργα.

Θα πρέπει να δημιουργηθούν δύο όμοια λογότυπα, ένα στην Ελληνική και ένα στην Αγγλική γλώσσα.

Ο σχεδιασμός του θα πρέπει να βασίζεται στην πρωτοτυπία, την έμπνευση, τον συμβολισμό και να χαρακτηρίζει το επιστημονικό αντικείμενο της ΚΥΜΕ, τον ρόλο και την αποστολή της. Αναμένεται να εκφράζει την εξέλιξη και τη συμβολή της ΚΥΜΕ στα 40 χρόνια (1983-2023) προσφοράς στη μαθηματική επιστήμη και παιδεία της χώρας μας.

Παράταση προθεσμίας υποβολής των έργων μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου 2023, στις 12:00 το μεσημέρι.

Τα έργα θα πρέπει να σταλούν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση cms@cms.org.cy σε μορφή eps και pdf και στο θέμα του ηλεκτρονικού μηνύματος να γραφεί:  «Διαγωνισμός Λογότυπου για τα 40χρονα ΚΥ.Μ.Ε». Εάν τα αρχεία είναι μεγάλα μπορεί να σταλεί σχετικός σύνδεσμος που να παραπέμπει σε google folder. Θα πρέπει να σταλεί και η ελληνική και η αγγλική εκδοχή του λογότυπου.

Τα έργα θα αξιολογηθούν από ομάδα αξιολογητών που θα ορίσει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΥ.Μ.Ε,  με κλειστά τα ονόματα των συμμετεχόντων και με βάση συγκεκριμένα κριτήρια (τα κριτήρια μπορείτε να τα δείτε στη γενική ανακοίνωση του διαγωνισμού πιο κάτω).

Ο δημιουργός του καλύτερου λογότυπου θα βραβευθεί στο 18ο Παγκύπριο Μαθητικό Συνέδριο για τα Μαθηματικά που θα διεξαχθεί στις 24-26 Φεβρουαρίου  2023. 

Στον/στη δημιουργό του καλύτερου λογότυπου θα δοθεί χρηματικό βραβείο €200.

Θα δοθούν πιστοποιητικά συμμετοχής σε όλους τους συμμετέχοντες/ουσες στον διαγωνισμό.

Η ΚΥ.Μ.Ε διατηρεί το δικαίωμα μη βράβευσης νικητήριου λογότυπου σε περίπτωση που καμία συμμετοχή δεν ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της.  

Παρακαλούμε όπως διαβάσετε την ανακοίνωση του διαγωνισμού ΕΔΩ για περισσότερες πληροφορίες και για τους Όρους και Κανονισμούς 

Νέα

Χορηγοί και Συνεργάτες

Πόροι