ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ 2023-2024

Ενημερώνουμε όλους/ες τους/τις ενδιαφερόμενους/νες ότι έχει δοθεί παράταση για δήλωση συμμετοχής στους Επαρχιακούς Διαγωνισμούς Μαθηματικών 2023-2024. 

Η ΤΕΛΙΚΗ ημερομηνία υποβολής δήλωσης συμμετοχής θα είναι η Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2023. Μετά από αυτή την ημερομηνία ΔΕΝ θα γίνονται αποδεχτές άλλες συμμετοχές. 

H δήλωση συμμετοχής για τους Επαρχιακούς Διαγωνισμούς γίνεται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά, μέσω της πύλης εγγραφών της Κυπριακής Μαθηματικής Εταιρείας, πατώντας ΕΔΩ.

Οι Επαρχιακοί Διαγωνισμοί για τη σχολική χρονιά 2023-2024, θα διεξαχθούν το Σάββατο, 4 Νοεμβρίου 2023, η ώρα 10:00-12:00 το πρωί, σε καθορισμένα εξεταστικά κέντρα για την κάθε επαρχία. Τα εξεταστικά κέντρα θα ανακοινωθούν σε νέα ανακοίνωση, μετά τη λήξη της προθεσμίας δηλώσεων συμμετοχής.

Στους Επαρχιακούς Διαγωνισμούς μπορούν να συμμετέχουν μαθητές και μαθήτριες της Ε' και Στ' τάξη του Δημοτικού και όλων των τάξεων Γυμνασίου και Λυκείου. 

*ΤΕΛΙΚΗ Προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής: 27 Οκτωβρίου 2023

** Θα δοθούν πιστοποιητικά συμμετοχής σε όλους/ες τους/τις μαθητές και μαθήτριες που θα συμμετέχουν στον διαγωνισμό.

*** Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό θα έχουν ΜΟΝΟ οι μαθητές και μαθήτριες που δήλωσαν συμμετοχή εντός της προθεσμίας και βρίσκονται στις λίστες συμμετεχόντων με τον κωδικό υποψηφίου που τους έχει σταλεί. Κατάλογος συμμετεχόντων για επιβεβαίωση θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΚΥΜΕ (www.cms.org.cy) και θα ενημερωθούν οι μαθητές και μαθήτριες με μήνυμα sms ή email. 

**** Θα είναι απαραίτητο να γνωρίζετε τον κωδικό υποψηφίου του/της μαθητή/τριας καθώς οι λίστες συμμετεχόντων θα ανακοινώνονται με τους κωδικούς. 

Νέα

Χορηγοί και Συνεργάτες

Πόροι