ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ-ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022

ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κυπριακής Μαθηματικής Εταιρείας, ενημερώνει όλους τους μαθητές και μαθήτριες που έχουν δηλώσει συμμετοχή στον Επαρχιακό Διαγωνισμό 2022, εντός της ημερομηνίας προθεσμίας, ότι ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022, ώρα 10:00-12:00 το πρωί.

*Λόγω αυξημένης συμμετοχής στην Επαρχία Λευκωσίαςοι μαθητές και μαθήτριες έχουν χωριστεί σε δύο Εξεταστικά Κέντρα με βάση το επίπεδο (τάξη) τους. 

 

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε ανά Επαρχία τους καταλόγους με τους μαθητές και μαθήτριες που έχουν δηλώσει συμμετοχή και θα συμμετέχουν στον Επαρχιακό Διαγωνισμό Μαθηματικών 2022.

Οι μαθητές/τριες ανακοινώνονται με τον κωδικό υποψηφίου τους. Ο κωδικός υποψηφίου έχει σταλεί σε όλους με email (στο email που δήλωσαν κατά την εγγραφή τους) με την ολοκλήρωση της εγγραφής τους μέσω της πλατφόρμας εγγραφών της ΚΥΜΕ.

  • Την ημέρα της εξέτασης οι μαθητές/τριες θα πρέπει να έχουν μαζί τους την ταυτότητά τους, τον αριθμό υποψηφίου τους και πένες χρώματος μπλέ ή μαύρο. 
  • Συστήνεται η χρήση μάσκας εντός της αίθουσας εξέτασης. 
  • Οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να προσέλθουν στο εξεταστικό κέντρο τουλάχιστον τριάντα (30) λεπτά νωρίτερα πριν την έναρξη της εξέτασης.
  • Οι διαγωνιζόμενοι θα εισέρχονται στο εξεταστικό κέντρο χωρίς τη συνοδεία των γονιών και θα καθοδηγούνται στις αίθουσες από τους οργανωτές.
  • Οι γονείς θα περιμένουν εκτός του σχολικού χώρου/εξεταστικού κέντρου.

 

ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΜΑΘΗΤΩΝ

ΕΠΑΡΧΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

ΛΥΚΕΙΟ ΛΑΤΣΙΩΝ (τάξεις Στ΄Δημοτικού, Β΄ Γυμνασίου, Γ΄ Γυμνασίου)

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΦΟΡΟΥΜ (τάξεις Ε' Δημοτικού, Α' Γυμνασίου, Α', Β' και Γ' Λυκείου)

ΕΠΑΡΧΙΑ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΛΥΚΕΙΟ ΛΙΝΟΠΕΤΡΑΣ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ  

ΕΠΑΡΧΙΑ ΛΑΡΝΑΚΑΣ - ΛΥΚΕΙΟ ΒΕΡΓΙΝΑΣ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ 

ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ - ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ 

ΕΠΑΡΧΙΑ ΠΑΦΟΥ - Α' ΛΥΚΕΙΟ ΕΘΝΑΡΧΗ ΜΑΚΑΡΙΟΥ Γ' 

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ

 

 

** Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν ΜΟΝΟ οι μαθητές και μαθήτριες που δήλωσαν συμμετοχή εντός της προθεσμίας και βρίσκονται στις λίστες συμμετεχόντων.

Νέα

Χορηγοί και Συνεργάτες

Πόροι