ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟΥ - 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Η Κυπριακή Μαθηματική Εταιρεία ανακοινώνει τα αποτελέσματα του Παγκύπριου Διαγωνισμού Μαθηματικών, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021, για όλες τις τάξεις Γυμνασίου και Λυκείου.

Οι μαθητές που διακρίθηκαν στους Παγκύπριους Διαγωνισμούς Γυμνασίου και Λυκείου έχουν δικαίωμα να παρακαθίσουν στον  Α΄ Διαγωνισμό Επιλογής για τους Διεθνείς Διαγωνισμούς JBMO, BMO, EGMO και IMO, που θα γίνει το Σάββατο 13 Μαρτίου 2021, ώρα 10:00 – 14:30 στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο στη Λευκωσία και στο Λύκειο Πολεμιδιών στη Λεμεσό.

Όλοι οι πιο κάτω μαθητές μπορούν να παρακολουθούν τα μαθήματα προετοιμασίας που διοργανώνει η ΚΥΜΕ για τους Διεθνείς Διαγωνισμούς. Θα γίνεται σχετική ενημέρωση.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε τα αποτελέσματα.

Κατά τη διάρκεια της εξέτασης, καθώς και κατά την είσοδο και έξοδο των μαθητών στα εξεταστικά κέντρα, θα τηρούνται όλοι οι κανόνες Πρωτοκόλλου Ασφάλειας και Υγείας που θα βρίσκονται σε ισχύ την ημέρα του διαγωνισμού.  

  • Είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας από τους διαγωνιζόμενους του Γυμνασίου και Λυκείου εντός και εκτός των αιθουσών εξέτασης.
  • Οι μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου είναι απαραίτητο να προσκομίσουν στο εξεταστικό κέντρο αρνητική διάγνωση τεστ ταχείας ανίχνευσης (rapid test).
  • Θα γίνεται θερμομέτρηση των μαθητών κατά την είσοδό τους στο Εξεταστικό Κέντρο.
  • Οι διαγωνιζόμενοι θα εισέρχονται στο εξεταστικό κέντρο χωρίς τη συνοδεία των γονιών και θα καθοδηγούνται στις αίθουσες από τους οργανωτές.
  • Οι γονείς θα περιμένουν εκτός του σχολικού χώρου/εξεταστικού κέντρου.

** Έντυπo για τη διακίνηση των μαθητών/τριων την ημέρα του διαγωνισμού. 

 - Έντυπο Α - Άδεια διακίνησης μαθητών/τριων ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ

(Παρακαλούμε τυπώστε και συμπληρώστε το έντυπο για τη διακίνηση σας) 

 

Νέα

Χορηγοί και Συνεργάτες

Πόροι