ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ 22η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 2021

 22η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ

Η Κυπριακή Μαθηματική Εταιρεία ανακοινώνει πιο κάτω τους μαθητές που έχουν δηλώσει και θα συμμετέχουν στην 22η Κυπριακή Μαθηματική Ολυμπιάδα 2021, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Απριλίου 2021.  

Οι μαθητές ανακοινώνονται ανά Επαρχία και με αλφαβητική σειρά. 

Για να συμμετέχουν οι μαθητές στην εξέταση της Κυπριακής Μαθηματικής Ολυμπιάδας, θα πρέπει να σημειώσουν σε ένα καθαρό χαρτί όλα τα στοιχεία τους, όπως φαίνονται στους παρακάτω καταλόγους, και να προσέλθουν στο εξεταστικό κέντρο με αυτό το χαρτί.

(CODE/ΚΩΔΙΚΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ, ΕΠΙΘΕΤΟ, ΟΝΟΜΑ, ΤΑΞΗ, ΕΠΑΡΧΙΑ, ΣΧΟΛΕΙΟ, COMPETITION DATE, ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΩΡΑ, ROOM/ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΞΕΤΑΣΗΣ)

Οι μαθητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους ταυτότητα ή διαβατήριο ή πιστοποιητικό γέννησης (για όσους μαθητές Δημοτικού δεν έχουν ταυτότητα), για να μπορεί γίνει έλεγχος στοιχείων.

Λόγω των ειδικών καταστάσεων που επικρατούν με τον ιό Covid-19, παρακαλούμε όπως διαβάσετε προσεκτικά πιο κάτω τις οδηγίες και το ειδικό Πρωτόκολλο Ασφάλειας και Υγείας για τη διεξαγωγή της Κυπριακής Μαθηματικής Ολυμπιάδας.

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ

 

Για τη διασφάλιση των καλύτερων συνθηκών Ασφάλειας και Υγείας, τόσο των μαθητών όσο και των ατόμων που θα εργάζονται για την ομαλή διεξαγωγή της εξέτασης, παρακαλούνται οι γονείς όπως συμμορφώνονται με τις οδηγίες των υπευθύνων των εξεταστικών κέντρων. Δεν θα επιτρέπεται η είσοδος των γονιών στους χώρους εξέτασης. Οι γονείς θα παραδίδουν τους μαθητές στους υπεύθυνους των εξεταστικών κέντρων είτε στην είσοδο του σχολείου είτε σε ειδικούς χώρους που θα τους υποδειχθούν και θα παραλαμβάνουν τους μαθητές από το ίδιο σημείο.

  • Όλοι οι Διαγωνιζόμενοι πρέπει να βρίσκονται στο Εξεταστικό Κέντρο 30 λεπτά νωρίτερα και στην αίθουσα εξέτασης 20 λεπτά πριν από την ώρα έναρξης της εξέτασης.
  • Είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας από τους μαθητές Γ΄ έως Στ΄ τάξης Δημοτικού κατά τη διακίνησή τους προς και από τις αίθουσες εξέτασης. Όταν εισέλθουν στην αίθουσα και καθίσουν στο θρανίο μπορούν να αφαιρέσουν τη μάσκα τους. (συστήνεται η χρήση της μάσκας και εντός της αίθουσας εξέτασης)
  • Είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας από τους διαγωνιζόμενους του Γυμνασίου και Λυκείου εντός και εκτός των αιθουσών εξέτασης.
  • Οι μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου είναι απαραίτητο να προσκομίσουν στο εξεταστικό κέντρο αρνητική διάγνωση τεστ ταχείας ανίχνευσης (rapid test), για να μπορέσουν να παρακαθίσουν την εξέταση.
  • Θα γίνεται θερμομέτρηση των μαθητών κατά την είσοδό τους στο Εξεταστικό Κέντρο.

Σας ενημερώνουμε ότι δεν θα λειτουργούν κυλικεία στα εξεταστικά κέντρα, οπόταν θα ήταν καλό οι μαθητές να έχουν μαζί τους ένα μπουκαλάκι νερό.

Μετά τους καταλόγους των μαθητών μπορείτε να βρείτε δείγμα του φύλλου απαντήσεων, καθώς και έντυπο για τη διακίνηση των μαθητών την ημέρα της Ολυμπιάδας.

 

ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΜΑΘΗΤΩΝ 

ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

ΩΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗΣ: 10:30 – 11:30

ΕΠΑΡΧΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ - ΜΑΘΗΤΕΣ Α' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ - Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ

ΕΠΑΡΧΙΑ ΛΕΜΕΣΟΥ – ΜΑΘΗΤΕΣ Α' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ - Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ

ΕΠΑΡΧΙΑ ΛΑΡΝΑΚΑΣ – ΜΑΘΗΤΕΣ Α' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ - Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ

ΕΠΑΡΧΙΑ ΠΑΦΟΥ – ΜΑΘΗΤΕΣ Α' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ - Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ

ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ – ΜΑΘΗΤΕΣ Α' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ - Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ

 

ΩΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗΣ: 13:00 – 14:00

ΕΠΑΡΧΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ - ΜΑΘΗΤΕΣ Γ' - ΣΤ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

ΕΠΑΡΧΙΑ ΛΕΜΕΣΟΥ – ΜΑΘΗΤΕΣ Γ' - ΣΤ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

ΕΠΑΡΧΙΑ ΛΑΡΝΑΚΑΣ – ΜΑΘΗΤΕΣ Γ' - ΣΤ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

ΕΠΑΡΧΙΑ ΠΑΦΟΥ – ΜΑΘΗΤΕΣ Γ' - ΣΤ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ – ΜΑΘΗΤΕΣ Γ' - ΣΤ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

 

ΔΕΙΓΜΑ ΦΥΛΛΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ 

ΕΝΤΥΠΟ Α - ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

ΕΝΤΥΠΟ Α - ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ

(Παρακαλούμε τυπώστε και συμπληρώστε το έντυπο για τη διακίνηση σας) 

  

Νέα

Χορηγοί και Συνεργάτες

Πόροι