ΒΡΑΔΙΑ ΤΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΗ 2018 - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ "S-FACTOR" 2018 - ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι διοργανωτές του Διαγωνισμού «S-Factor» θέλοντας να δώσουν την ευκαιρία σε περισσότερους μαθητές και μαθήτριες να συμμετέχουν στο Διαγωνισμό, αποφάσισαν όπως δοθεί παράταση στην υποβολή δηλώσεων συμμετοχής μέχρι και την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 12.00 το μεσημέρι.

Υπενθυμίζεται ότι, ο Διαγωνισμός «S-Factor» διοργανώνεται φέτος για όγδοη συνεχή χρονιά από το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας, την Κυπριακή Μαθηματική Εταιρεία και το Thales Foundation στο πλαίσιο της Εκδήλωσης «Βραδιά του Ερευνητή 2018» που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Σεπτεμβρίου 2018 στους Χαρουπόμυλους Λανίτη στη Λεμεσό .

Ο Διαγωνισμός έχει ως στόχο να προκαλέσει τους μαθητές/μαθήτριες Γυμνασίων και Λυκείων να ασχοληθούν με ένα επιστημονικό φαινόμενο και να βρουν ένα πρωτότυπο και διασκεδαστικό τρόπο να το παρουσιάσουν μπροστά στο κοινό σε τρία μόνο λεπτά. Μέσα από τις παρουσιάσεις αναμένεται να αναδειχθούν και να βραβευθούν τα σχετικά μαθητικά ταλέντα.

Οι τρεις πρώτοι νικητές/νικήτριες σε κάθε κατηγορία θα κερδίσουν δώρα τεχνολογίας. Επιπρόσθετα, ο πρώτος/πρώτη της κάθε κατηγορίας θα μπορεί να κερδίσει διαμονή για δυο βράδια και να συμμετάσχει χωρίς τέλη εγγραφής στο Διεθνή Διαγωνισμό SCIENCE-Factor Europe 2019 που θα πραγματοποιηθεί στην Πάφο στο πλαίσιο του Μαθητικού Συνεδρίου EUROMATH & EUROSCIENCE 2019, στις 13-17 Μαρτίου 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι/ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν με το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας (τηλ: 22 205054) ενώ οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να αποσταλούν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο ipe2@research.org.cy μέχρι τις 26 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 12.00 το μεσημέρι.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΑΦΙΣΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Νέα

Χορηγοί και Συνεργάτες

Πόροι