Ηλεκτρονικό βιβλίο ΙδΕΚ-«20 Σπουδαίοι Επιστήμονες!»

European Researchers' Night 2020

Η πανευρωπαϊκή γιορτή της έρευνας, της καινοτομίας και της επιστήμης που διοργανώθηκε από το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) στην Κύπρο, ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020 με μεγάλη επιτυχία! 

Η  εκδήλωση που τελούσε υπό την αιγίδα του Υφυπουργού Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, κ. Κυριάκου Κόκκινου διοργανώθηκε για πρώτη φορά ψηφιακά, σε συνεργασία με τους κυριότερους φορείς του οικοσυστήματος έρευνας και καινοτομίας, ερευνητικές ομάδες και επιστήμονες από ακαδημαϊκά ιδρύματα, ερευνητικά κέντρα και Κέντρα Αριστείας, καινοτόμες επιχειρήσεις, το Υπουργείο Άμυνας καθώς και Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις.  

Μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας, πληθώρα επισκεπτών περιηγήθηκαν σε έναν εντυπωσιακό ψηφιακό εκθεσιακό χώρο και παρακολούθησαν ζωντανά πειράματα, παιχνίδια και άλλες ενδιαφέρουσες δραστηριότητες και παρουσιάσεις, μέσα από τα 70 και πλέον περίπτερα που στήθηκαν στα πλαίσια της εκδήλωσης, στα οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 300 ερευνητές και ερευνήτριες του τόπου.  

Το ΙδΕΚ ετοίμασε για φέτος ένα ηλεκτρονικό βιβλίο με τίτλο «20 Σπουδαίοι Επιστήμονες!» που αποτελεί ειδική έκδοση της εκδήλωσης.

Μπορείτε να κατεβάσετε το ηλεκτονικό βιβλίο πατώντας ΕΔΩ

Νέα

Χορηγοί και Συνεργάτες

Πόροι