ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ EUROMATH&EUROSCIENCE 2019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ

Ευρωπαϊκό Μαθητικό Συνέδριο EUROMATH & EUROSCIENCE 2019

Ακαδημαϊκό Φοιτητικό Συνέδριο – ASTUCON 2019

Η Κυπριακή Μαθηματική Εταιρεία, το Ίδρυμα Θαλής και ο Ευρωπαϊκός Σύνδεσμος Προσανατολισμού Σταδιοδρομίας (EACG), σας προσκαλούν να παρευρεθείτε στην Τελετή Έναρξης του 11ου Ευρωπαϊκού Μαθητικού Συνεδρίου EUROMATH & EUROSCIENCE 2019 και του Ακαδημαϊκού Φοιτητικού Συνεδρίου – ASTUCON 2019. Τα Συνέδρια διοργανώνονται από τις 13 μέχρι τις 17 Μαρτίου 2019 στο ξενοδοχείο Aliathon Resort στην Πάφο.

Η Τελετή Έναρξης των Συνεδρίων θα γίνει την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019, η ώρα 4 το απόγευμα στο Aliathon Resort στην Πάφο, στην αίθουσα Aphrodite Hall (Multifunctional Conference Centre).

Θα ακολουθήσει δεξίωση με το τέλος της Τελετής.

Το Μαθητικό συνέδριο EUROMATH & EUROSCIENCE αφορά μαθητές ηλικίας 9-18 ετών, εκπαιδευτικούς και ακαδημαϊκούς. Φέτος στην Κύπρο θα λάβουν μέρος στο συνέδριο πέραν των 400 μαθητών και εκπαιδευτικών.

Το Φοιτητικό συνέδριο ASTUCON έχει ως στόχο τη γνωριμία και την ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των φοιτητών που έχουν κοινά ενδιαφέροντα καθώς και την ανάπτυξη συνεργασιών μεταξύ των φοιτητών από διαφορετικά πανεπιστήμια. Το Συνέδριο αποτελείται από παρουσιάσεις φοιτητών, εργαστήρια, εργασίες ερευνητών και ακαδημαϊκών που καλύπτουν πολλαπλές θεματικές ενότητες.

Τα συνέδρια τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού, Δρ. Κώστα Χαμπιαούρη, και τη Δημοτική αιγίδα του Δημάρχου Πάφου, κύριου Φαίδωνα Φαίδωνος

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Νέα

Χορηγοί και Συνεργάτες

Πόροι