ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ 2023-2024

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ 2023-2024

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κυπριακής Μαθηματικής Εταιρείας, υπενθυμίζει όλους τους μαθητές και μαθήτριες της Ε' και Στ' Δημοτικού και όλων των τάξεων Γυμνασίου και Λυκείου, που έχουν διακριθεί στους Επαρχιακούς Διαγωνισμούς Μαθηματικών που διεξήχθησαν στις 4 Νοεμβρίου 2023, ότι έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον Παγκύπριο Διαγωνισμό Μαθηματικών, που θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2023, ώρα 9:30-11:30 για το Δημοτικό και ώρα 9:30-12:30 για το Γυμνάσιο και το Λύκειο, στα παρακάτω κέντρα εξέτασης:

ΛΕΥΚΩΣΙΑ : Λύκειο Λατσιών

ΛΕΜΕΣΟΣ :  Λύκειο Λινόπετρας 

ΛΑΡΝΑΚΑ : Λύκειο Βεργίνας

ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ : Λύκειο Παραλιμνίου

ΠΑΦΟΣ : Λύκειο Α' Εθνάρχη Μακαρίου Γ' 

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι μαθητές και μαθήτριες όπως αυτοί έχουν ανακοινωθεί στην ανάρτηση των αποτελεσμάτων του Επαρχιακού Διαγωνισμού 2023-2024.

  • Την ημέρα της εξέτασης οι μαθητές/τριες θα πρέπει να έχουν μαζί τους την ταυτότητά τους, τον αριθμό υποψηφίου τους και πένες χρώματος μπλέ ή μαύρο. 
  • Οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να προσέλθουν στο εξεταστικό κέντρο τουλάχιστον τριάντα (30) λεπτά νωρίτερα πριν την έναρξη της εξέτασης.
  • Οι διαγωνιζόμενοι θα εισέρχονται στο εξεταστικό κέντρο χωρίς τη συνοδεία των γονιών και θα καθοδηγούνται στις αίθουσες από τους οργανωτές.
  • Οι γονείς θα περιμένουν εκτός του σχολικού χώρου/εξεταστικού κέντρου.

* Για τη συμμετοχή τους στον Παγκύπριο Διαγωνισμό Μαθηματικών οι μαθητές και μαθήτριες θα χρησιμοποιήσουν τον ίδιο Κωδικό υποψηφίου που είχαν και για τον Επαρχιακό Διαγωνισμό. Δεν θα γίνει νέα εγγραφή για τον Παγκύπριο Διαγωνισμό. 

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΥΜΕ

Νέα

Χορηγοί και Συνεργάτες

Πόροι