ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ 23η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 2022

*for english please change the website to the EN version

 23η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ

Η Κυπριακή Μαθηματική Εταιρεία ανακοινώνει πιο κάτω πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζουν οι μαθητές και μαθήτριες που έχουν δηλώσει και θα συμμετέχουν στην 23η Κυπριακή Μαθηματική Ολυμπιάδα 2022, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Απριλίου 2022.  

Μετά το μήνυμα ενημέρωσης που στάληκε, όσοι δεν έχουν ήδη σημειώσει τα στοιχεία τους και την αίθουσα εξέτασης θα πρέπει να μεταβούν έγκαιρα (τουλάχιστον 1 ώρα πριν) στο Εξεταστικό κέντρο της Επαρχίας τους για να ενημερωθούν επί τόπου από τους υπεύθυνους.

Τα εξεταστικά κέντρα και οι εξεταστικές περιόδοι για το κάθε επίπεδο βρίσκονται πιο κάτω.

Κυριακή 10 Απριλίου 2022

Επίπεδα Γυμνασίου και Λυκείου

Α' - Β' Γυμνασίου - Ώρα Εξέτασης: 10:00 - 11:00 

Γ' Γυμνασίου - Α' Λυκείου - Ώρα Εξέτασης: 10:00 - 11:00 

Β' - Γ' Λυκείου - Ώρα Εξέτασης: 10:00 - 11:00 

 

Επίπεδα Δημοτικού 

Γ' - Δ' Δημοτικού - Ώρα Εξέτασης: 12:30 - 13:30 

Ε' - Στ' Δημοτικού - Ώρα Εξέτασης: 12:30 - 13:30

 

Τα εξεταστικά κέντρα ανά Επαρχία είναι:

Λεμεσός - Λανίτειο Λύκειο

Λάρνακα - Λύκειο Βεργίνας

Αμμόχωστος - Λύκειο Παραλιμνίου

Πάφος - Λύκειο Κύκκου

*Λευκωσία - Λύκειο Λατσιών για όλους τους μαθητές/μαθήτριες όλων των επιπέδων Γυμνασίου και Λυκείου 

** Για την Επαρχία Λευκωσίας οι μαθητές όλων των επιπέδων του Δημοτικού θα πρέπει να βρουν με βάση το σχολείο τους σε πιο εξεταστικό κέντρο ανήκουν (είτε Λύκειο Λατσιών είτε Ιδιωτική Σχολή Φόρουμ)  

Λευκωσία - ΔΗΜΟΤΙΚΟ - για βρείτε σε ποιό εξεταστικό κέντρο ανήκει το σχολείο σας πατήστε ΕΔΩ 

 

 

Οι μαθητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους ταυτότητα ή διαβατήριο ή πιστοποιητικό γέννησης (για όσους μαθητές Δημοτικού δεν έχουν ταυτότητα), για να μπορεί γίνει έλεγχος στοιχείων.

Λόγω των ειδικών καταστάσεων που επικρατούν με τον ιό Covid-19, παρακαλούμε όπως διαβάσετε προσεκτικά πιο κάτω τις οδηγίες και το ειδικό Πρωτόκολλο Ασφάλειας και Υγείας για τη διεξαγωγή της Κυπριακής Μαθηματικής Ολυμπιάδας.

Στην είσοδο του εξεταστικού κέντρου θα γίνεται έλεγχος safe pass. 

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ

 

Για τη διασφάλιση των καλύτερων συνθηκών Ασφάλειας και Υγείας, τόσο των μαθητών όσο και των ατόμων που θα εργάζονται για την ομαλή διεξαγωγή της εξέτασης, παρακαλούνται οι γονείς όπως συμμορφώνονται με τις οδηγίες των υπευθύνων των εξεταστικών κέντρων. Δεν θα επιτρέπεται η είσοδος των γονιών στους χώρους εξέτασης. Οι γονείς θα παραδίδουν τους μαθητές στους υπεύθυνους των εξεταστικών κέντρων είτε στην είσοδο του σχολείου είτε σε ειδικούς χώρους που θα τους υποδειχθούν και θα παραλαμβάνουν τους μαθητές από το ίδιο σημείο.

  • Όλοι οι Διαγωνιζόμενοι πρέπει να βρίσκονται στο Εξεταστικό Κέντρο 1 ώρα νωρίτερα και στην αίθουσα εξέτασης 20 λεπτά πριν από την ώρα έναρξης της εξέτασης.
  • Είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας από ΟΛΟΥΣ τους διαγωνιζόμενους ΟΛΩΝ των επιπέδων (Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο) εντός και εκτός των αιθουσών εξέτασης.
  • Κατά την είσοδό τους στα Εξεταστικά Κέντρα ΟΛΟΙ οι διαγωνιζόμενοι ΟΛΩΝ των επιπέδων (Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο) θα πρέπει να προσκομίζουν έγκυρο safe pass:
  1. Αρνητική εργαστηριακή εξέταση (PCR) ή εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) για την ασθένεια COVID-19 με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 72 ωρών
  2. Πιστοποιητικό ολοκληρωμένου εμβολιασμού (δύο δόσεις) για την ασθένεια COVID-19 
  3. Πιστοποιητικό Ανάρρωσης από την ασθένεια COVID-19 ισχύος 3 μηνών 
  • Νοείται ότι, μαθητές και μαθήτριες Δημόσιων ή Ιδιωτικών σχολείων που δεν θα προσκομίσουν ένα από τα πιο πάνω πιστοποιητικά ή το πιστοποιητικό τους/της δεν είναι έγκυρο την ημέρα της εξέτασης, δεν θα γίνουν αποδεκτοί στα κέντρα εξέτασης.
  • Μαθητές και μαθήτριες που είναι επαφές κρουσμάτων θα μπορούν να παρακαθίσουν την εξέταση με προσκόμιση αρνητικού rapid test της ίδιας ημέρας. (Κυριακής, 10 Απριλίου 2022)

Σας ενημερώνουμε ότι δεν θα λειτουργούν κυλικεία στα εξεταστικά κέντρα, οπόταν θα ήταν καλό οι μαθητές να έχουν μαζί τους ένα μπουκαλάκι νερό.

Μπορείτε να δείτε δείγμα του φύλλου απαντήσεων.

ΔΕΙΓΜΑ ΦΥΛΛΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ 

Νέα

Χορηγοί και Συνεργάτες

Πόροι